Celkem 30 fotografií, zobrazit všechny
Prodejce:
realitní makléř: Silviana Kölblová
Silviana Kölblová
telefon: +420774489500
kolblova@glancreal.cz

Máte dotazy? Nezávazně nás kontaktujte:

* Vaše jméno
* Váš email
* Telefon
* Váš vzkaz
 
  Odesláním dotazu zároveň souhlasíte se zpracováním osobních údajů

Prodej domu v Pozořicích u Brna

Cena:
cena v RK
Popis nemovitosti:

Dovolte mi Vás pozvat na prohlídku pěkného rodinného domu v obci Pozořice, které jsou do centra Brna vzdáleny pouhých 20 minut jízdy automobilem.
Exkluzivně Vám nabízíme ke koupi tento polořadový rodinný dům o dispozici 3,5 + kuchyň. Jedná se o jednopodlažní dům se sedlovou střechou, částečně podsklepený, stojící na vlastním pozemku o CP 360 m2, z toho ZP 298 m2 + zahrada 62 m2 (vedeno na KÚ), ve skutečnosti je ZP menší a zahrada má výměru cca 230 m2.
Dispozice rodinného domu je následující: ze vstupní předsíně (6,60 m²) navazuje místnost (5,6 m2), která je propojena s obývacím pokojem (10,90 m2), ze kterého jsou samostatné vstupy do všech místností v domě, pokoj (15,50 m2), ložnice (12,50 m2), kuchyně (6,30 m2) + koupelna s podlahovým vytápěním (2,50 m2) a WC (2,90) m2. Z kuchyně je vstup na uzavřený dvorek, kde se nachází dva přístavky pro uskladnění nářadí, zastřešená pergola, která poskytuje naprosté soukromí k odpočinku a relaxaci, na níž navazuje terasa ke slunění, přes kterou se dostaneme do okrasné zahrady s jezírkem. Příjezd k domu je jak z přední části, tak ze zadní části zahrady po asfaltové komunikaci obecního pozemku.
Dům je vhodný k okamžitému bydlení, v uplynulých letech prošel rekonstrukcí, která zahrnovala: osazení plastových oken s el. venkovními žaluziemi, vstupních dveří, nový rozvod elektřiny v celém domě, vody a odpadů. Dům má nové vnitřní omítky, nové krytiny podlah a novou koupelnu se sprch. koutem s WC. Součástí prodeje je i kuchyňská linka se spotřebiči. Vytápění domu krbovými kamny a el. přímotopy, ohřev TUV el. bojlerem. Dům je napojen na všechny IS vyjma plynu (možnost opětovného připojení).

Pozořice se nachází cca 15 km východně od Brna, cca 5 km na D1 a nabízí základní občanskou vybavenost (ZŠ, MŠ, zdravotní středisko, lékárna, pošta, dům s pečovatelskou službou, Minimarket, obchody, služby, restaurace apod. ). Blízké okolí nabízí celou řadu kulturního a sportovního vyžití, multifunkční hřiště, pro vyjížďku na kole je obec propojena cyklostezkami s naučnými stezkami.
Dopravní spojení IDS JMK.

Rádi Vám poskytneme více informací telefonicky, ale nejlépe na osobní prohlídce, kterou Vám určitě doporučujeme.
 

Typ nemovitosti:
Dům, vila
Číslo nemovitosti:
22016
Typ domu:
Rodinný dům
Operace:
Prodej
Rezervace:
Rezervováno
Adresa:
Pozořice
Spodní Kopec
Nemovitost byla již prodána
Plocha pozemku:
360 m2
Plocha zastavěná:
298 m2
Plocha podlahová:
65 m2
Plocha sklepa:
15 m2
Sklepní podlaží:
1. sklepních podlaží
Stav objektu:
Dobrý
Konstrukce:
Smíšená
Umístění objektu:
Klidná část obce
Komunikace:
Asfaltová
Výbava - popis:
pergola, venkovní posezení, kůlna na nářadí
Vydaný certifikát:
Typ certifikátu:
vyhláška č. 264/2020 Sb
Je zobrazena přibližná poloha nemovitosti, adresa:
Spodní Kopec, Jezera, Pozořice, okres Brno-venkov
Sdílet na sociálních sítích